Ψηφιακές εκτυπώσεις

GIOKAS GRAPHICS

Δημιουργία & Εκτύπωση Εντύπων

1994 - 2022. Μετά από 28 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο των γραφικών τεχνών και εκτυπώσεων, η επιχείρηση GIOKAS GRAPHICS εξακολουθεί να προσφέρει πλούσια γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής μικρών εντύπων κάθε είδους που διαθέτουμε, μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε όλους τους τομείς παραγωγής (δημιουργία, προεκτύπωση και εκτύπωση), αλλά και τελειοποίησης κάθε εργασίας (χρυσοτυπία, πλαστικοποίηση, κοπτικό με καλούπι, αριθμήσεις, χάραξη αυτοκόλλητων, γκοφρέ, βερνίκι κ.α.).

Η GIOKAS GRAPHICS σας εγγυάται ολοκληρωμένη και άρτια εργασία με τη χρήση άριστων πρώτων υλών, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, ανταποκρινόμενοι σε κάθε σας ανάγκη, παρέχουμε τη δυνατότητα εκτύπωσης μεγάλου εύρους τιράζ, ακόμη και πολύ μικρών, με το τμήμα ψηφιακής εκτύπωσης φύλλου.

Στην GIOKAS GRAPHICS η συνέπεια και η γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το πρώτο μας μέλημα. Λόγω της πολυετούς μας πείρας- τόσο στην δημιουργία όσο και στην εκτύπωση εντύπων - έχουμε δημιουργήσει μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με μεγάλο αριθμό πελατών, αλλά και συνεργατών.